High Protein Iced Coffee

Print
012_EU_HighProteinIcedCoffee_LatteMacchiato_250px
Alle kaffeelskere, dere som står på, dere drømmere med tidsfrister, dere oppdagelsesreisende: Dette er til dere! Det kan være en utfordring å finne en iskaffe som ikke er fullastet med sukker, fett og kalorier, men likevel smaker godt. Vi tok to ingredienser vi alle kjenner og er glad i – protein og kaffe – og blandet dem for å lage en drikk som både er velsmakende og forfriskende! Enten du er på farten eller bare trenger et koffein-kick, kan du ta deg et glass med forfriskende High Protein Iced Coffee! Den er sammensatt med ekspertise av 100 % robusta-espressobønner og 15 g myseprotein, noe som gir en fyldig, autentisk smak som ikke står i veien for ernæringsmålene dine. Den har ikke noe tilsatt sukker, ingen fargestoffer eller konserveringsmidler, og har bare 80 kcal per porsjon. Tilsett kaldt vann og is, og kos deg!


100 % robusta-espressobønner 15 g myseprotein
Egnet for vegetarianere Uten tilsatt sukker
Bare 80 kcal 80 mg koffein Ekte kaffebønner for en autentisk kaffesmak
Proteiner bidrar til vekst og opprettholdelse av muskelmasse
Proteiner bidrar til å opprettholde et normalt skjelett Lavt fettinnhold Inneholder ingen fargestoffer eller konserveringsmidler

High Protein Iced Coffee er en kaffedrikkmiks der 100 % robusta-espressobønner er kombinert med fordelene av 15 g kvalitetsprotein per porsjon. High Protein Iced Coffee er laget uten genmanipulerte ingredienser, * inneholder ingen fargestoffer eller konserveringsmidler, har ikke noe tilsatt sukker og egner seg for vegetarianere. High Protein Iced Coffee er søtet med steviolglykosider fra planten stevia.

High Protein Iced Coffee kan nytes hjemme eller på farten som noe godt når du trenger det som mest. Perfekt drikke på formiddagen og ettermiddagen. Fyll ristekoppen med 2,5 dl kaldt vann. Tilsett 1 måleskje med High Protein Iced Coffee. Rist og hell over is. Hvis du ikke har en ristekopp, kjører du det i en blender i 5 sekunder. Nyt dette produktet som en del av et balansert og variert kosthold og en sunn, aktiv livsstil.

#012K High Protein Iced Coffee - Latte Macchiato

#011K High Protein Iced Coffee - Mocha
 Bestill fra en distributør  

Copyright © Herbalife International of America, Inc. Ingen gjengivelse, hel eller delvis, er tillatt uten skriftlig tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt.. Alle varemerker og produktbilder som vises på dette nettstedet tilhører Herbalife International, Inc., med mindre annet er oppgitt.
 
Herbalife har forpliktet seg til å følge Direktesalgsforeningens etiske regler og er et stolt medlem av
 
  • DSA: DF (Direct Selling Association) of Norway
  • FSE logo
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


nn-NO | 01.07.2020 12:23:47 | NAMP2HLASPX04